Защита от вируси и шпионски софтуер онлайн и офлайн - новото поколение сигурност за вашата дигитална информация.

Последното поколение на антивирусните пакети ви осигуряват сигурност на едно ново ниво.
Създадени са да има ниско влияние върху системата и бързо сканиране, те позволяват настройки за сигурна и персонализирана защита както онлайн, така и офлайн.

Така вие сте защитени на най-високо ниво докато работите онлайн, забавлявате се в социални мрежи, сваляте файлове, играете игри онлайн или обменяте файлове чрез преносими медии.

Софтуера използва много нива на откриване на вируси и уникална cloud технология, за да ви пази и да блокира всички потенциални заплахи. Опитите на киберпрестъпниците да изложат на риск системата ви и да се доберат до чуствителна лична информация биват неутрализирани.

Ние предлагаме Антивирусни пакети на две от водещите фирми в бранша - ESET NOD32 и Panda Antivirus. На приемлива цена от може да си осигурите максимално спокойствие. Не препоръчваме използването на нелицензните версии на продуктите, тъй като при тях не са активирани пълните възможности на продукта. А "здравето" на компютъра не е за пренебрегване. 

ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security - един лиценз - 72 лв. на година

Panda Antivirus, Internet Security - един лиценз - 81 лв. на година.

От ТУК  може да си изтеглите безплатна версия на Panda USB and AutoRun Vaccine - безплатна програма с която може да спрете зарзяването на ФЛАШ-паметите си при включване в компютър с вируси.

 

 
Търсене

кой е на линия

В момента има 10  гости и няма потребители и в сайта

Facebook

Google