ФАКТУРИРАНЕ
  • Програмният продукт е предназначен за издаване на фактури, дебитни и кредитни известия, касови ордери, протокол за анулиране. Форматът на печатните документи е съобразен с нормативни изисквания на ЗДДС . Вграден е богат набор от справки, отразяващи оборотите по клиенти за период и по номер на документ, начин на фактуриране и др. Добавена е възможност за въвеждане на информацията от фактури, издадени от кочан. Това се налага, когато освен в офиса на фирмата, фактури се издават и от служутели, които извършват консултаци, информационни услуги или на сервизно обслужване при клиенти, обучение, разносна търговия и други.
  • Наши клиенти са търговски фирми, медицински учреждения, аптеки, фирми за обучение, компютърни фирми, др.
  • На желаещите се осигурява абонаментна поддръжка.

Основни екрани на програмния продукт.

Разпечатаните фактури са с прегледен вид и притежават всички необходими атрибути на официален документ, според последните изисквания на ЗДДС. Възможността за разполагане на продадените артикули на повече от една страница ги прави много удобни за складове на едро, аптеки, книжарници и др.

Нашите клиенти са в състояние да изведат множество справки, отразяващи оборотите по клиенти, периоди, начин на фактуриране и т.н.Изтегли демо версия

Забележка: За потребители, които имат инсталиран BDE на компютъра е достатъчно да изтеглят Пакета на програмата без библиотеки. В случай че се изтегли Пакет без библиотеки и нямате инсталиран BDE, то тогава е задължително да се изтегли BDE - мини, която се инсталира в директорията, в която е инсталиран продукта или да се изтегли BDE - пълна версия.

Предлагаме дистрибуторски договори.

 

http://www.labirint05.comТърсене

кой е на линия

В момента има 4  гости и няма потребители и в сайта

Facebook

Google