Фирмата се занимава с програмиране на Windows базирани приложения от самото си създаване през 2005г. Благодарение на богатия опит на служителите, софтуерните продукти се отличават с лекота при работа, приятелски и интуитивно лесен интерфейс. Стабилноста при работа и сигурността на данните са гарантирани.

  Софтуерните продукти може да работят както само за локален компютър - десктоп приложение, така и да се реализират по "клиент - сървър" технология. В този случай се работи както в локална мрежа, така и с използване на ресурите на Интернет.

  Разработването на поръчков софтуер се извършва от проектанти и програмисти, които съвместно с клиента откриват оптималното решение за постигане на максимално добър резултат.

  От 2011г. сферата на дейност се разшири и вече предлагаме и WEB базирани приложения с неограничен брой работни места и неограничен брой потребители.

  Специалистите от фирмата са на рзположение за всякакви консултации по отношение на разработените собствени програмни продукти и по отношение на инсталиране и настройка на стандартни продукти на Microsoft, Adobe, Corel и др.

 

 

 
Търсене

кой е на линия

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Facebook

Google